Mallaskosken Panimo Nemesis III

Jos missasit viikolla olleen Jaskan synttäritastingin, etkä malta odottaa marraskuun alkuun, niin tämä on sinulle! Korkkaamme tastingistä jääneet 2 Nemesis III pulloa tämän kuun lopussa, eli perjantaina 28.9.2018
Mallaskosken Panimon lippulaivatuotteen viimeistelty versio, Nemesis III. Black Imperial Rye Ale, jota on kypsytetty noin 9kk Henri Mounier -konjakkitynnyreissä. Tynnyrikypsytyksen aikana oluen makea maltaisuus pehmenee ja pyöristyy, maku muuttuu kypsemmäksi ja moniulotteisemmaksi ja se saa myös kuivatun hedelmän aromeja sekä mausteisuutta. Lisäksi tynnyrikypsytys tuo oluen makuun tammen aromeja ja tässä tapauksessa myös hienostunutta konjakin makumaailmaa. Nemesiksen reseptiä on testattu kahden ensimmäisen erän osalta rauhassa ja Nemesis III onkin ensimmäinen myyntiin laskettu erä! Nemesiksen valmistus vie noin puolitoistavuotta.
Oman osasi voit varata täältä.
HUOM! Ostaessasi tämän tuotteen tämän sivun kautta sitoudut itse pitämään huolen saapumisestasi paikalle 60's Palaveriin perjantaina 28.9. aukioloaikojen puitteissa. Tuotetta on saatavilla vain tuona päivänä ainoastaan nämä 12 12cl:n annosta ja ne myydään ennakkoon tämän sivun kautta. Tämän sivun kautta tehty osto on sitova. Varaudu näyttämään tiskillä ostosta saaneesi kuitti/vahvistus.
Tätä ei kannata missata!